Известие

Collapse
No announcement yet.

Чарколяк!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Предната емблема читава ли е?
    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Запази ми в такъв случай фарчето, ще видим ако минавам през ВТ направо да те черпя.
      33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

• Фарчето запазено . Емблемата е разпробита и нитована за маската На някой много са му я крали явно .
        Alfa Romeo 33 IMOLA 1.4 i.e. 90hp. 1351 cc. 93 г. (907A)

Comment

• Някой да има ел механизми за стъкла на предни врати за 33 3та серия, Спортвагон?

Търся да за купя.
          145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

• Първоначално публикувано от Speeder Покажи съобщение
            Някой да има ел механизми за стъкла на предни врати за 33 3та серия, Спортвагон?

Търся да за купя.
            Намират се!
            Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Първоначално публикувано от Speeder Покажи съобщение
              Някой да има ел механизми за стъкла на предни врати за 33 3та серия, Спортвагон?

Търся да за купя.
              То всеки имащ 33-ка има по някой резервен. Любопитно ми е защо именно от Спорт Вагон?
              Принципно вратите от 1-ва до 3 -та серия не се различават по нищо, освен корите, дръжките и огледалата. Механизмите също са еднакви.
              Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

• Боби, не знам дали няма разлики с шечбека.
                Един наш приятел, манияк на боксерите, си взе 33ка и му трбяват машинки за ел. стъкла.

www.ClassicCar-bg.com

Comment

• Имам доста части и за вагон в това число и механизми за стъклата,просто ще ми трябва снимка на сваления механизъм, защото знаеш, че при мен е страшно.
                  Аз трябва да изпонаснимам каквото ми е останало,че частите от 33 ми заемат една барака, а пространството ми е ценно.

Alfetta GTV 2000TS 87г. Alfa Romeo 164 2.0TS 91г. Alfa romeo 155 1.8TS 93г. Honda VFR400 NC24

Comment

• Първоначално публикувано от RaIDeR Покажи съобщение
                    Крис фара се подарява да . Жойнт амортисьорите са оригиналните Боге с 3 болта на макферсона има хляв в тях,лагерите са добри,пружините са читави,не клатят колата,гумените маншини липсват. Пружините може да ги замениш но с какви точно не знам.
                    Заминаха ли амортисьорите, че моя десния след удара се оказа, че е крив. Ако не са заминали, дай цена на лично и да ги отнасям.

Comment

• Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщение
                      Заминаха ли амортисьорите, че моя десния след удара се оказа, че е крив. Ако не са заминали, дай цена на лично и да ги отнасям.
                      Колегата joint_1551 ги е заплюл за тази седбица . Ако се откаже или не ги вземе ще ти пиша.
                      Alfa Romeo 33 IMOLA 1.4 i.e. 90hp. 1351 cc. 93 г. (907A)

Comment

• Първоначално публикувано от pe6kata212 Покажи съобщение
                        Имам доста части и за вагон в това число и механизми за стъклата,просто ще ми трябва снимка на сваления механизъм, защото знаеш, че при мен е страшно.
                        Аз трябва да изпонаснимам каквото ми е останало,че частите от 33 ми заемат една барака, а пространството ми е ценно.
                        Пешка, машинките вече не са нужни. Ел. прозорците са ремонтирани и работят
                        Ако имаш части за 33 наснимай ги и може нещо да се продаде.

www.ClassicCar-bg.com

Comment

• Първоначално публикувано от RaIDeR Покажи съобщение
                          Колегата joint_1551 ги е заплюл за тази седбица . Ако се откаже или не ги вземе ще ти пиша.
                          То не знам, дали неговата кола не е със старите амортисьори с 4-те болта. Ще чакам развитие.

Comment

То не знам, дали неговата кола не е със старите амортисьори с 4-те болта. Ще чакам развитие.
                            Правилно мислиш , моята е с 4-те болта. Много се извинявам на колегата, мислех да ги взема обаче няма да ми свършат работа. Но ще се реванширам, нека ми пиши на ЛС какво му е останало.

Колега можеш да ги продадеш! Извинявам се отново че те забавих.
                            Алфа Ромео 33 1.3Боксер 92г.

Comment

Нали за тампоните иде реч? Какво ви бърка това?

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                                Нали за тампоните иде реч? Какво ви бърка това?
                                Ми бърка ме. Поне мен. Какво общо има този с 3 болта, с този с 4 болта?

Comment

Working...
                                X